az étteremről

Budapest IX. kerületének ez a szép, de egy ideig méltatlanul elhanyagolt része sokáig várt a megújulásra - nem hiába. Őszinte örömünkre a modernizációs hullám a Lenhossék parkot és környékét is elérte, és így mi is szép, modern épületben nyithattuk meg éttermünket. Azonban modern is csak a történelem és a hagyományok ismeretében lehet az ember és ezért a Veranda Grill and Wine-nak kifejezett célja, hogy a hagyományos magyar konyha - illetve a korszellemnek megfelelően könnyített változata - legszebb pillanatait elevenítsük föl. Nagyszerű séfünk, Suga Tamás gondoskodik arról, hogy a magyar konyha kiválóságai mellett a nemzetközi konyha legnépszerűbb sztenderdjeit kedvelők is megtalálják étlapunkon a kedvükre valót.

Ahogy a kor, az évszakok és a vendégek igényei változnak, úgy változunk mi is, és állandó étlapunkat folyamatosan frissítjük.

A környezetünkben lakókra és az irodaházak dolgozóira gondolva, ebédre könnyű, gyorsan elkészíthető ételekből összeállított választékot tartunk, amelyet hetente újítunk. Egyszerű, házias jellegű napi menünket pedig büféasztalon kínáljuk és kizárólag friss, tartósítószer nélküli alapanyagból készítjük. Igazi specialitásunk a hétvégi svédasztalos menü, ahol garantáltan mindenki talál kedvére való falatot, baráti áron, korlátlan fogyasztási lehetőséggel.

De a Veranda Grill and Wine több mint egy étterem. Találkozóhely, rendezvényhelyszín, konferenciahelyszín – szinte minden helyzetre és igényre kínálunk megoldást. Étterem részlegünkben 40-60 fős, míg bisztró részlegünkben 60-80 fős ültetett rendezvényeknek tudunk helyet biztosítani, akár különtermünkben. A Veranda kiválóan alkalmas esküvői vacsorák, céges rendezvények, osztálytalálkozók, születésnapok, karácsonyi partik lebonyolítására. Mi gondoskodunk a helyszínről, a vendéglátásról, az alapvető technikáról – a kedves vendégnek egyszerűen csak jól kell éreznie magát.

Mi magunk is kínálunk színvonalas programokat: borvidékek elismert borászait hívjuk meg borkóstoló vacsorákra, hogy legjobb boraikat bemutassák a hozzájuk illő menüsor mellett. De arra is volt már példa, hogy kedves vendégeinket együtt ünnepeltük az étteremben a szilvesztert, vagy a farsangot.